Anda Nak buat Duit Dengan affiliate?


Tak Payah Pening Kepala Lagi Nak Buat Content Yang Menjual


Sila tonton video ini :) 




Apa yang anda dapat dengan pakej Affilite GO? 1. 4 ebook yang anda boleh beri secara percuma untuk promosikan panduan shopee, panduan bisnes bakeri, panduan bisnes tudung dan juga panduan shopify 1. setiap ebook disertakan sekali 2 artikel iaitu softsell dan juga hardsell . jadi total jumlah artikel yang anda akan dapat ialah 8 artikel 1. Jumlah keseluruhan : 4 ebook dan 8 artikel sedia untuk digunakan untuk promosi top produk hot seller di Klikjer 1. BONUS : Anda akan dapat panduan FB retargeting yang bernilai RM50. Dalamnya mengandungi 8 video step by step macam mana nak buat simple retargeting guna fb ads.. sebabnya panduan ni sesuai sekali digunakan untuk orang yang ada tools diatas iaitu content artikel.

Berapa harganya? RM57 SAHAJA

Ya.. anda tidak silap.. memang RM57 jer sebab saya tahu ramai yang lagi sedang nak cuba jimat cermat sekarang ni.. kalau anda upah orang pun paling murah Rm50 - rm60 untuk satu artikel .. banyak dah penjimatan kat sini.. Saya harap dengan adanya pakej ini lebih ramai yang boleh take action!!



JUALAN DIBUKA SEMULA

SEHINGGA JAM 10 MALAM INI