IKLAN FB ADS ANDA KRIK-KRIK?

GUNAKAN  GAMBAR IKLAN YANG LEBIH PADU!

LEBIH  MENARIK , TERTARIK DAN DEBOM! 

Dapatkan Plug & Play Template Ajaib ini!


Pernah tak anda nak buat iklan FB ads tapi masa nak letak gambar iklan tu anda jadi buntu? Tengok orang lain punya iklan cantik je gambar dia guna, tapi anda punya gambar iklan gambar, tengok pun tak selera :(

Nak guna yang FB bagi pun semua nampak kurang sesuai…

Kalau salah pilih gambar nanti orang tak klik… jika klik tak banyak pula nanti kos iklan jadi tinggi…

 

Jangan risau.. berita baik buat anda!

 

Memperkenalkan FB NINJA TEMPLATE!




 

FB Ninja template adalah koleksi template gambar fb ads yang anda boleh edit menggunakan software microsoft powerpoint..


Ini contoh salah satu hasil iklan click to website menggunakan FB ninja template




 

Anda hanya perlu pilih gambar mana yang anda berkenan..

 

Kemudian anda edit guna powerpoint… SIAP!

 

Sila rujuk video demo dibawah…




  Mudahkan?

 

Paling best sekali, anda tak perlu ada sebarang kemahiran design atau  skill photoshop yang buat pening kepala tu.. sebab yang anda hanya perlu gunakan ialah powerpoint sahaja!


Ini contoh template yang tersedia untuk anda! 




 

Kenapa anda patut dapatkan ninja template ini?

 

Mengandungi lebih 900+ template yang terdiri dari pelbagai niche seperti: 


kecantikan dan Salon

Coffee dan Restaurant

Kesihatan dan kecantikan

Love & Dating

Online Store

Medical Servis

Hotel dan Travel

Hartanah

Parenting & kanak-kanak

         Internet Marketing


Paling penting anda tidak perlu:


❌ Tahu s ebarang kemahiran photoshop,

❌ Upah designer mahal-mahal

❌ Pening kepala fikir idea gambar


Template dalam format powerpoint dan sangat mudah diedit. Lihat contoh template lain dibawah :






Design gambar-gambar iklan kini tidak menjadi masalah besar buat anda lagi!


*Pastikan anda ada software microsoft powerpoint untuk anda edit template ini.




Jadi berapa harga keseluruhan pakej FB Ninja Template ini? 



Kalau ikutkan, satu design gambar sahaja anda kena bayar RM120 dan tak boleh nak edit apa-apa lagi... 


Pakej ini ada lebih 900+ template kesemuanya, kalau saya jual pakej ini sebanyak RM350 pun masih berbaloi-baloi betul tak?



Namun Sempena Pelancaran Anda Boleh Dapatkan


Pada Harga Serendah RM350 RM100 sahaja






*Jika anda mahu akses serta merta untuk pakej ini selepas pembayaran gunakan kaedah pembayaran billplz  atau SENANGPAY (CREDIT CARD)

*Jika anda menggunakan kaedah manual mohon beri saya masa 12 - 48 jam untuk saya buat semakan. Terima kasih




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
FB Ninja Template RM100 (PROMO PRICE)
FB Ninja Template RM150 (Coming Soon) HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN