KETAHUI BAGAIMANA SAYA SEDUT RM16,368.15 KOMISEN HANYA DENGAN PROMOT "EBOOK" ORANG LAIN... 


Tak perlu URUS STOK atau JUMPA PELANGGAN... Malah lebih mudah dari BUAT DROPSHIP! 

 



Salam hormat dan salam sejahtera..

 

Kenalkan… nama saya Azian Bin Usman.. boleh panggil saya Zyan..

 

Saya seorang internet marketer full time sejak tahun 2012..  saya aktif menulis di blog saya iaitu Zyan.my saya juga lebih fokus kepada penjualan produk digital seperti ebook dan video serta affiliate..

 

Bahasa mudahnya.. saya sangat gemar jana income tanpa perlu ada produk sendiri dan tanpa modal yang besar tetapi untung pula tinggi…

 

Paling seronoknya… boleh jual berkali-kali pada orang yang sama…  

 

Jadi hari ini saya nak kongsi kaedah bagaimana anda boleh hasilkan pendapatan yang lumayan hanya dengan promosi produk orang lain melalui program affiliate klikjer..

 

Untuk pengetahuan anda.. klikjer ialah sebuah halaman marketplace yang menjual pelbagai kategori ebook.. kitab oleh daftar sebagai penjual mahupun affiliate..

 

Yang menariknya komisen sebagai affiliate ni semua 50% keatas untuk setiap jualan..

 

Ini contoh komisen yang telah saya kumpul tak sampai 2 bulan pun dengan klikjer.. 




Yang paling best.. 


  • Tak perlu jual produk sendiri
  • Tak perlu susah kumpul dan simpan stok
  • Tak perlu pening urus pelanggan
  • Komisen lumayan
  • Boleh buat bila-bila masa
  • Tak perlu keluar rumah pun jumpa orang

   

Kenapa perlu promosikan produk affiliate di KLIKJER?

 

Apa yang saya perasan kebanyakan program affiliate di luar sana tak bertahan lama pun.. kebanyakannya hanya bertahan lebih kurang 3 bulan lepastu akan ditutup..

 

Selain itu.. komisen affiliate juga ada yang tidak dibayar sebab penganjur lepas tangan..

 

Berbeza dengan klikjer.. komisen affiliate dibayar on time setiap bulan.. ada group support dari penganjur klikjer serta support dari owner produk yang kita promosikan sekali..

 

Jika kita perlukan sebarang bahan promosi.. boleh terus minta atau tanya dalam group support..

 

Best kan?

 

Saya pun sebenarnya baru sahaja join affiliate di klikjer.. pada asalnya cadang nak cari income tambahan dalam RM1000 ke RM2000 tapi tak sangka pulak lepas saya buat… komisen cecah 5 angka hanya dengan promosi produk orang lain..  


Ni antara komisen untuk setiap jualan yang saya peroleh...   seronok tengok... 






 

Lalu saya dihujani dengan pelbagai soalan berkaitan dengan affiliate..

 

Daripada saya reply satu persatu nak terangkan agak sukar.. maka lebih baik saya buat panduan khas mengenai affiliate klikjer ni..

 

kenalkan... 


RAHSIA AFFILIATE KLIKJER 




 

Dalam panduan ini saya terangkan step by step.

 

1)    Apa persediaan sebelum menjalankan kempen affiliate

2)    Produk apa yang patut ada promosikan di klikjer

3)    Apa tools yang anda patut guna

4)    Apakah platform yang paling berkesan untuk promosi produk affiliate

5)    Strategi apa yang berkesan untuk jual

6)    Macam mana nak hasilkan income yang konsisten dengan affiliate

7)    Dan banyak lagi info2 yang saya jarang dedahkan selama ini pada umum

 

Semua ni saya dah susun dalam satu panduan dalam bentuk video.. anda boleh download terus atau tonton secara online…

 

Siapa yang patut dapatkan panduan ini?

 

1)    Anda yang tak nak pening fikir pasal produk sendiri

2)    Anda yang tak nak pening fikir pasal support pelanggan

3)    Anda yang nak ada income yang hampir autopilot

4)    Anda yang dah lama tercari-cari cara dan kaedah yang berkesan dengan affiliate\

 

Siapa yang tak patut dapatkan panduan ini?

 

1)    Anda yang dah selesa dengan pendapatan sekarang

2)    Anda yang tak minat nak buat extra income

3)    Anda yang dah hebat dalam affiliate marketing

4)    Anda yang dah buat at least 5 angka bersih setiap bulan


 

Berapa harga panduan ini?

 

Kalau boleh saya nak letak RM250 sebab saya dah kongsikan strategi mahal dan pengalaman saya bertahun-tahun dalam affiliate marketing..

 

Dengan adanya panduan ini anda dah tak perlu nak try & error banyak kali lagi.. sebab semuanya saya dah test dan saya hanya kongsikan kepada anda apakah teknik yang benar-benar berkesan dengan affiliate ni..  

 

Jadi berapa harga yang saya tawarkan untuk anda belajar dan sedut pengalaman saya bertahun-tahun ni?

 

Disebabkan panduan ini baru dilancarkan…  anda boleh dapatkan pada harga RM100 sahaja untuk panduan ini.. 


Tapi saya faham.. tak semua mampu kalau saya letak harga RM100 ditambah lagi dengan musim covid ni.. banyak lagi benda penting nak kena bayar..  kalau saya nak bagi percuma pun tak boleh jugak... nak bagi mahal sangat pun tak boleh... jadi apa kata saya offer anda dengan harga RM87 sahaja.. 


Jaminan saya.. kalau anda tak buat satu pun komisen selepas apply teknik dalam panduan ini .. saya pulangkan semula wang anda 100% tanpa banyak soal.. 


Tawaran early bird ini hanya dibuka untuk hari ini sahaja




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Panduan Rahsia Affiliate Klikjer EARLY BIRD
HABIS STOK
Panduan Rahsia Affiliate Klikjer PROMO
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN