Mini Coaching - Affiliate Marketing Funnel

MINI COACHING - AFFILIATE MARKETING FUNNEL 


Berita baik! Buat anda yang nak belajar affiliate marketing cara simple, saya akan guide anda face to face. Anda boleh tanya saya direct sampai betul-betul faham! 

Apa yang anda akan belajar? 

Dalam module coaching ni, saya akan straight to the point..  saya tak ajar bab produk research, keyword research, semua tu buang masa!

Saya terus sediakan contoh produk affiliate yang anda boleh terus promosikan!  

Iaitu produk saya yang memang terbukti boleh jual!

Lagipun mudah untuk anda berurusan dengan saya.. 

Malah saya juga sediakan produk yang orang lain tak boleh promot! 

"Hanya circle kita-kita jer"  Baru lah persaingan tak banyak! 

Saya dah susun funnel siap-siap untuk anda lancarkan.. 

Funnel ni sebenarnya saya nak lancarkan pada public tapi bila saya fikir balik,

market kita ni sebenarnya tak besar mana pun.. kongsi ramai-ramai tu boleh 

tapi last-last tahan sampai 3 bulan jer.. 

Tapi kalau saya kongsi pada circle yang tak ramai.. 

Kita sama-sama boleh makan besar.. Insyallah.. 


Anda tinggal follow jer..    Sebab itu saya buat mini coaching ni.. 

Tapi seandainya mini coaching ni tiada sambutan.. saya terpaksa 

buka pada umum.. 


Dalam mini coaching  ni saya dah sediakan ..


1) Produk affiliate untuk anda termasuk yang orang lain tak boleh promot

2) Lead magnet untuk kumpul database

3) Low dollar offer (Produk murah untuk fast cash) 

4) Ayat email dan sms follow up

5) Secret Funnel (ini yang paling mahal) 


Apa yang anda perlu sediakan :

1) Akaun Onpay (RM90 Sebulan) 

Boleh daftar masa coaching nanti sebab kita akan banyak pakai sistem onpay.. 

Lagi mudah & murah , Tak perlu langgan web builder dan autoresponder yang agak tinggi bayaran bulanannya sehingga mencecah ratusan usd.. 


Untuk sesi mini coaching ni..

Saya hanya buka minimum 3 orang dan maksimum 4 orang sahaja untuk 1 sesi


Sebab kita pakai 1 meja sahaja..

paling ramai pun muat 5 orang sahaja termasuk saya.. 


YURAN KOMITMEN : RM150 SAHAJA SEORANG

TAK PUAS HATI BOLEH REFUND


Lokasi mini coaching : Glo Damansara Shopping Mall

Waze/google map : Glo Damansara Shopping Mall

Waktu : Jam 12 Petang Sampai 5 Petang (4-5 jam) 


*Wajib bawak laptop, buku nota dan internet sendiri (Pastikan bateri laptop penuh)

*Plug ada takut tak cukup jadi prepare je bateri full sebelum datang. 


Untuk tarikh sila lihat borang dibawah.. 





Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Mini Coaching 6 APRIL - Affiliate Marketing Funnel HABIS STOK
Mini Coaching 7 APRIL - Affiliate Marketing Funnel HABIS STOK
Mini Coaching 20 APRIL - Affiliate Marketing Funnel HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN