Salam hormat dan salam sejahtera.. 


Berita baik buat anda yang terlibat dalam pemasaran online untuk produk dan servis anda.. 


Kini anda boleh gunakan kaedah yang super evergreen dan antara yang paling berkesan untuk menghasilkan jualan lebih tinggi.. lebih konsisten.. walau anda masih berkain pelikat di rumah.. 


Apakah kaedah tersebut? 


Jawapannya ialah BLOG! 


Blog sebenarnya boleh menjadi mesin jualan yang sangat hebat jika anda tahu cara yang betul untuk gunakannya! 


Kita semua sedia maklum produk atau servis apa pun yang anda cuba jual sekarang, persaingan sangat banyak..   apatah lagi jika anda menjadi agen, pengedar  untuk sesuatu barangan atau servis. 


Anda pula hanya mampu menjual di Wall Facebook.. lagi lah ramai pesaing kat situ. Semua sibuk menjual dan menjual.. orang pun bosan.. last-last iklan anda pun semua krik-krik..  


JADI BAGAIMANA BLOG INI BOLEH MEMBANTU?


Jika hari ini ada client nak jumpa anda yang katanya berminat untuk mendapatkan produk/servis anda.. 


  • Bagaimana dengan penampilan anda pada ketika itu?
  • Bagaimana cara anda bercakap dengannya? 
  • Apakah mesej yang anda akan sampaikan padanya?
  • Bagaimana anda close jualan pada beliau? 


Saya pasti anda boleh jawab soalan berikut jika anda pernah menghadiri sebarang training sebelum ini.. 


Percaya tak anda boleh melakukan kesemuanya diatas hanya dengan bantuan blog! Tanpa perlu berjumpa depan-depan lagi dengan client anda melainkan untuk tujuan confirmation.. 


Tak perlu lagi berjumpa sebab client sekadar berminat atau masih was-was..  


Maka dengan itu wujudlah panduan ninja blog blueprint ini.. 


KENAPA NINJA? 


Sifat ninja adalah senyap dan bergerak dengan sangat laju…  dengan blog anda boleh applikasikan perkara yang sama dalam online marketing.. 


Sekarang bukan lagi zaman nak cari pelawat yang paling ramai.. semua orang berebut-rebut nak dapat trafk banyak.. tapi jualan kurang.. kalau dulu dari 100 orang pelawat 1 orang akan beli.. tapi sekarang dapat 500 pelawat pun belum tentu ada orang beli.. 


Ini semua berpunca dari jumlah pesaing yang sangat ramai dan kaedah marketing online yang boleh dikatakan semua hampir sama! 


MAKA DENGAN ITU PANDUAN NINJA BLOG

INI DIHASILKAN! 
APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?


MODULE 1 


Dalam module satu anda akan belajar dari segi teknikal. Bagaimana nak hasilkan blog.. dari bermula pemilihan domain.. hosting.. dan cara pasang wordpress , theme, serta plugin yang berkaitan.. 


Jangan risau.. takde yang complicated.. saya jamin bahagian ini sangat mesra newbie.. anda yang buta IT pun boleh follow sebijik-sebijik.. 


MODULE 2 


Untuk module ni lebih kepada cara-cara nak hias blog anda.. content apa nak letak.. susunan blog anda yang simple dan sedap mata memandang..  


Bahagian ini yang paling penting kerana menentukan tahap conversion setiap pelawat yang datang.. jika sebelum ini anda pernah buat promosi tapi tak berjaya convert walaupun trafik banyak.. module 2 ni anda akan nampak kesalahan anda sebelum ni dan apa yang anda patut ubah.. 


MODULE 3 


Untuk module 3 ni pula adalah bahagian yang paling penting sekali iaitu PROMOSI.. saya kongikan beberapa kaedah promosi berbayar mahupun percuma..  Seperti kempen retargeting.. youtube..  dan channel lain yang anda boleh gunakan untuk promosi blog anda.. 


Antara kelebihan blog ni..  anda boleh gunakan pelbagai channel untuk promosi.. youtube.. google.. instagram.. twitter.. linkedin.. dan lain-lain.. bukan terhad di FB sahaja.. 


BONUS MODULE 


Untuk bonus saya tunjukkan case study simple.. bagaimana saya jana komisen tanpa henti hanya menggunakan satu sahaja blog posting..  case study ini sangat istimewa sampaikan anda boleh terus tiru dan buat tak sampai satu jam pun! 


GROUP SUPPORT TURUT DISEDIAKAN .. BERAPA HARGA PAKEJ PANDUAN INI? 


Untuk ilmu yang sangat bernilai ini,  kalau saya jual pada harga RM297 pun sebenarnya masih sangat berbaloi! 


Namun untuk permulaan.. kerana panduan ini masih lagi baru dilancarkan… anda boleh dapatkan pada harga RM297 RM97 sahaja Dapatkan sekarang pada harga RM97 sahaja! 
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ninja Blog Blueprint - RM40 (BAKAL TUTUP) HABIS STOK
Ninja Blog Blueprint - Special Price!!
Ninja Blog Blueprint - Normal Price RM150 (coming soon) HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN