Ketahui Bagaimana Hasilkan Extra Income 4 Angka Sebulan Dengan Kaedah Yang Paling Mudah Dan Murah

Teknik yang cukup mudah sehingga orang yang buta IT pun boleh follow!



Bayangkan setiap hari dapat SMS ada order masuk. Best tak?


Ramai kalangan kita nak buat income online tapi antara masalah terbesar ialah :

1) Takde idea produk apa nak jual
2) Tak tau jual produk apa yang boleh convert jualan
3) Tak reti buat website yang menarik
4) Tak tahu nak guna teknik apa untuk buat jualan
5) Takde modal besar nak run iklan
6) Tiada mentor dan guru yang betul

Bagaimana kalau saya selesaikan semua masalah diatas dan buat anda tersenyum lebar?

Siapa kami dan bagaimana kami boleh bantu anda?


Nama saya Azian Usman seorang internet marketer manakala disebelah saya yang berkaca mata tu ialah cikgu Ali Hanafiah seorang yang sangat pakar dalam penulisan ayat jualan.

Ketika ini kami sedang berbincang mengenai isu-isu diatas dan selepas menemui kata sepakat kami telah bekerjasama untuk hasilkan satu pakej yang dinamakan sebagai QUICK Funnel..






Apa yang menariknya dengan panduan ini?

Anda tak perlu beli domain hosting sebab kita akan gunakan sistem onpay sahaja untuk hasilkan landing page..

Anda tak perlu pening fikir nak jual produk apa sebab kami dah sediakan produk yang anda boleh jual.. anda boleh jadi agen dropship atau agen berbayar tiru sahaja apa yang kami dah buat...

Kami juga dah sediakan beberapa copywriting yang proven untuk anda jual pada audience yang berbeza meskipun produk yang sama..

Kami juga dah sediakan bahan-bahan promosi seperti gambar.. video serta ayat iklan..

Kalau ikutkan ni bukan sekadar panduan tapi strategi kempen promosi yang memang dah berkesan tapi kami berikannya bulat-bulat kepada anda..

Anda cuma perlu buat sahaja tanpa perlu pening fikir produk apa nak jual... platform apa nak guna.. kaedah promosi apa nak pakai.. sebab semua kami dah tunjuk..


Ini hasil kempen 2 minggu menggunakan kaedah dan produk yang direkemen dalam panduan Quick Funnel



Ok siapa pula yang sesuai untuk dapatkan pakej panduan ini?

1. Untuk anda yang nak tambah sumber pendapatan terutama musim covid ni.
2. Untuk anda yang nak buat duit segera tanpa buat web yang canggih-canggih.
3. Untuk anda yang nak kumpul modal untuk perancangan yang lebih besar
4. Untuk anda yang tak nak pening dan serabut kepala.
5. Untuk anda yang tak banyak duit untuk upah orang buat website yang menarik

Jom dapatkan pakej panduan ini !



Namun panduan ini bukan untuk anda sekiranya:

1. Malas nak buat promosi
2. Tak nak keluar duit walau satu sen pun

Semua nampak macam indah dan nampak macam senang jer.. takkan takde cabaran langsung?

Mestilah ada.. antara perkara yang mungkin akan terjadi kepada anda..

1. Dah promosi tapi takde hasil
2. Buat iklan tiba2 kena flag

Ini perkara biasa yang akan berlaku sebab tu tak boleh mudah putus asa.. saya dah tunjukkan jalan tapi anda yang kena usaha sampai jadi..

Berapa pula kos untuk anda jalankan kempen Quick Funnel ini?

1. RM55 sebulan minimum untuk sistem onpay..
2. Kos FB ads bergantung pada bajet anda
3. Kos upah menulis artikel ( RM30 - RM50 ) (sekiranya anda mahu orang lain tuliskan.. )

Jadi berapakah harga pakej panduan ini?

Untuk hari pertama pelancaran ini.. saya nak bagi harga yang tak masuk akal..

Iaitu serendah RM79 sahaja sempena hari kemerdekaan.

Namun RM79 ini untuk 100 orang pertama sahaja

*Kemudian harga akan dinaikkan kepada RM89









TEMPAH SEKARANG ISI BORANG DIBAWAH UNTUK CLAIM HARGA PROMOSI INI

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej Quick Funnel Early Bird HABIS STOK
Pakej Quick Funnel RM89
92
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN