Raja Dropship Shopee (Terus ke Borang)

JUALAN DITUTUP SEMENTARA.


Apa Yang Terkandung Dalam Video E-Course Ini?

Berniaga di shopee bukanlah sekadar upload barang dan berharap ada belian berlaku. Ada beberapa fasa yang anda perlu lalui jika mahu dapat jualan yang konsisten apatah lagi untuk dapatkan 5 ANGKA SETIAP BULAN! 

Sebab itu E-Course Raja Dropship Ini Di Hasilkan! Kami Dedahkan 7 Rahsia Dan Kunci Utama Dalam Menghasilkan Income lumayan Di Shopee. 

1) Senarai Hot Supplier Dropship - Untuk hasilkan pendapatan lumayan sebagai agen dropship sudah tentunya anda memerlukan senarai supplier yang “ UP TO DATE” dan serius berurusan dengan anda walaupun anda hanya agen dropship. Dalam pakej ini kami dah bagi siap-siap senarai lebih dari 40 SUPPLIER!!  (Video 4 – 30 Min) 

2) Niche – Niche apa yang betul-betul mendapat sambutan di shopee? Raja Dropship akan tunjukkan! Selepas ini tak perlu lagi main hentam je letak apa-apa produk. (Video 2 – 22 Min)

3) Market Research -  Huh! Apa ni? Ini lah bahagian yang paling penting iaitu bagaimana nak ketahui apa yang PELANGGAN MAHU dan PERLUKAN! Jika kita tahu keperluan dan kehendak pelanggan kita, pasti lebih mudah untuk kita hasilkan jualan di shopee! (Video 3 – 50 Min)

4) Produk Research – Kalau anda tidak tahu bagaimana nak buat produk research, pasti anda TIDAK TAHU PILIH PRODUK apa dan produk yang bagaimana boleh membuat pelawat tak sabar bayar kepada anda! (Video 5 – 41 Min)

5) Teknik Listing – Jika anda fikir nak listing barang sekadar upload produk “gitu-gitu” jer, maka anda SILAP BESAR! Ketahui kaedah listing yang kami tunjukkan untuk generate “ROI” yang tinggi untuk setiap pelawat yang nampak LISTING ANDA. (Video 8 – 37 Min)

6) Pro Marketing – Ketahui degan betul tools dan kemudahan yang disediakan oleh pihak Shopee sendiri. Jangan disebabkan anda “TERLEPAS PANDANG” anda pun TERLEPAS banyak CUSTOMER! (Video 11 – 18 )

7)Shopee Empire – Ini adalah strategi “SECRET” yang kami tak dedahkan pada sesiapa pun sebelum ini. Tujuan dia ialah bagaimana nak dapatkan pelanggan yang “BERULANG” dengan mengumpul LIST & DATABASE pelanggan. Kalau nak harap pelanggan baru sahaja setiap masa, lama-lama store anda akan MATI!  (Video Bonus)

Apa kata tuan Cornelius Henry tentang RAJA DROPSHIP?Berapa Harga Panduan Video Ini?

Harga khas buat pembeli rahsia shopee  iaitu.. 

RM90 (TAMAT)

RM120 (TAMAT)

RM150 (TAMAT) 

RM179 SAHAJACARA MENEMPAH VIDEO COURSE RAJA DROPSHIP

1) Isikan butiran anda seperti nama, email & no telefon dibawah (Pastikan lengkap & tepat)

2) Pilih salah satu kaedah bayaran yang anda selesa sama ada manual atau menggunakan payment gateway seperti senangpay atau billplz 

3) Jika anda mahu bayar menggunakan kad debit/kredit sila gunakan option senangpay 

4) Pembayaran menggunakan billplz atau senangpay akan mendapat akses kurang dari 3 JAM selepas pembayaran

5) Selepas pembayaran anda disahkan, anda akan dimasukkan ke dalam group premium. Segala akses material pembelajaran ada dalam group premium. SILA RUJUK POST SELAMAT DATANG


All the best! kita jumpa di group premium! 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Raja Dropship Shopee ( Harga Pra-Pelancaran - RM90 ) HABIS STOK
Raja Dropship Shopee ( Harga Pelancaran - RM120) HABIS STOK
Raja Dropship Shopee ( Harga Promosi - RM150 ) HABIS STOK
Raja Dropship Shopee ( Reopen Limited Price - RM150 ) HABIS STOK
Raja Dropship Shopee ( OFFER FEBRUARI - RM179 ) HABIS STOK
Raja Dropship Shopee ( PALING LENGKAP 2019 )
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN