KENAPA ANDA PATUT

JUAL SAMBAL GARING CHIANG RAI?


1) SAMBAL YANG UNIK DAN HAMPIR TIADA PESAING

Setakat hari ini belum ada lagi pesaing yang menjual sambal seakan-akan sama dengan sambal garing chiang rai, yang ada pun jenis sambal garing ikan bilis, sangat berbeza dengan sambal garing chiang rai yang ada rasa ketagih, tidak terlalu pedas dan semua peringkat golongan boleh makan termasuk lah kanak-kanak.

2) MEMPUNYAI PEMINAT SENDIRI YANG SETIA
Disebabkan sambal ini sedap dan mempunyai rasa ketagih maka potensi pelanggan untuk repeat order adalah sangat tinggi dan kebiasaannya satu pack sahaja tidak cukup buat seorang pelanggan. Mereka akan membeli 2-3 pack untuk diberikan pada keluarga lain ataupun digunakan untuk makan seminggu..

3) BUKAN PRODUK VIRAL DAN BERMUSIM
Tidak seperti produk makanan lain yang hanya bersifat bermusim sambal garing chiang rai ini sentiasa mendapat permintaan bukan sahaja di bulan puasa

4) PELENGKAP MAKANAN
Berbeza dengan sambal-sambal lain di pasaran, Sambal garing chiang rai ini sudah cukup lengkap apabila disajikan bersama nasi putih yang masih panas sahaja ataupun ditambah sebijik telur dadar atau telur mata. Tak perlu tambah lauk lain lagi sebab itu ianya menjadi pilihan utama untuk mereka yang mahu bersahur atau malas nak masak.

5) HARGA YANG MAMPU MILIK


Dengan harga RM12 sahaja 1 pack cukup untuk sajian 4 - 5 orang makan.

Kalau makan seorang boleh sampai 3 - 4 kali.. memang berbaloi terutama untuk mereka yang tak sempat nak masak.BERAPA MODAL UNTUK JADI AGEN?


RM255 sahaja (Postage RM5)

Anda akan dapat 30 pack termasuk 3 poster

KALAU TAK TERJUAL BAGAIMANA?


Jangan risau.. ini jaminan saya.. seandainya stok anda tidak terjual langsung... boleh pulangkan stok sambal kepada saya dan saya akan pulangkan semula wang kepada anda asalkan pakaging semua masih dalam keadaan baik seperti asal..


DAPATKAN 30 PACK (HARGA AGEN) DI BAWAH


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Sambal Garing 30 Pack - Harga Agen
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN