Ketahui Bagaimana Saya Jana RM2563  Dalam 11 hari Meskipun Dalam Tempoh PKP? 

Malah Saya Cuma Spent Masa Kurang Dari 2 Jam Sehari!

Anda Yang Buta IT pun Boleh Buat Semua ni DARI RUMAH!




Ramai dari kalangan kita yang terlalu sibuk nak menjual dan menjual setiap hari.. sedangkan kita sendiri pun rasa rimas dan terus scroll laju-laju bila nampa orang post iklan jual produk.. betul tak?





Maka disini saya telah hasilkan satu solusi yang mudah dan boleh dilakukan oleh semua orang termasuk anda!

Dengan strategi ini.. anda boleh hasilkan pendapatan tambahan yang lumayan walaupun hanya spent masa kurang dari 2 jam sehari.. 

SIAPA SAYA?

Saya dikenali dengan bro Zyan, saya bukanlah speaker atau coach yang terkenal sebab saya memang tak aktif bagi talk atau bagi traning tapi tahun ni dah masuk tahun ke 8 saya buat full time sebagai digital marketer.

Boleh kata 100% pendapatan saya semua datang dari online..

Yang paling best 80% sumber pendapatan saya semua datang dari penjualan & promosi produk digital.. dan saya buat seorang diri.. tak perlu pos barang simpan barang atau hire staff... semua saya buat online dan dibantu oleh sistem.. 




Ini contoh jualan saya yang hanya jual dan mempromosi 1 produk sahaja.. tak banyak tapi berbaloi lah dengan kerja yang saya buat.. hanya perlu set up sekali lepastu ulang sahaja proses yang sama setiap bulan.. 

Paling seronok dengan bantuan sistem (onpay) saya boleh kata hampir semua urusan automatik.. tugas saya cuma sebarkan link sahaja.. jadi kerja saya yang lain tidak terganggu.. 








Apa kelebihan teknik ini?

  • Tidak perlu terlalu menjual 
  • Boleh diautomasikan
  • Boleh hasilkan jualan yang lumayan
  • Boleh hasilkan jualan yang  berulang dari pelanggan yang sama 
  • Tidak makan kos yang tinggi 
  • Mudah dilakukan oleh sesiapa sahaja 

Saya namakannya "SIMPLE FUNNEL" ...

Secara ringkasnya.. simple funnel ini ialah teknik bagaimana untuk anda menjual digital produk sama ada sebagai affiliate atau produk sendiri..

Digital produk ialah produk yang boleh diakses secara online sahaja.. tidak perlu pening uruskan penghantaran produk mahupun tempat penyimpanan produk. 

Saya sudah cuba sedaya upaya untuk susun funnel ini agar anda juga boleh melakukannya dan tidak mengganggu urusan harian anda yang lain.. 

Ya.. hanya dengan luangkan masa kurang dari 2 jam sehari.. anda boleh jalankan kempen ini... 

KENAPA SIMPLE FUNNEL INI SANGAT POWERFULL?

Pernah jalan-jalan kat MALL tiba-tiba ada orang tawarkan powerbank percuma?

Ataupun hadiah-hadiah percuma?

Lepastu kita pun macam berminat lalu kita diminta isi borang atau jawab survey tertentu. Yang pasti kita sudah pun memberikan mereka nama email serta no telefon kita. Tak lama lepastu kita akan dapat call untuk promosi sekian-sekian.. 

Begitulah konsepnya, sama dengan simple funnel ini.. cuma kita lakukannya 100% secara online dan dibantu oleh sistem onpay yang akan saya tunjukkan dalam panduan ini nanti.. 

Kita perlu sediakan sesuatu untuk diberikan secara percuma sama macam konsep powerbank yang kat dalam mall tu.. tujuannya ialah untuk buat orang selesa dan yakin dengan kita disamping itu kita juga akan dapat database mereka seperti nama, email & no telefon.

100% online tanpa perlu tunjuk muka pun takpe.. 

Itu yang saya namakan simple funnel.. 

Anda bagi sesuatu percuma lepastu anda dapat database kemudian anda jual atau tawarkan sesuatu pada database tersebut.. 

Anda tak perlu pun tebalkan muka jumpa orang kat mall dan minta mereka isi borang.. cukup sekadar anda sebarkan link :)  

Dengan simple funnel ini.. saya berjaya hasilkan 4 angka setiap bulan.. non stop.. malah saya tak perlu nak struggle atau pening kepala nak buat sales.. kalau untuk saya berkesan.. kenapa tidak pula bagi anda?

  • Saya  juga tak perlu pening untuk buat content setiap hari .. 
  • Saya juga tak perlu susah-susah lagi nak menjual setiap hari.. 

"Kalau saya nak menjual.. saya akan tunggu hari gaji.. masa tu orang pun lagi tengah berduit.. kita pula dah ada database mereka.. tinggal nak karang ayat jer.. lepastu tekan butang sent! "

Bayangkan sambil jaga anak.. sambil buat kerja lain.. sambil tengah buat asignment.. anda cuma perlu karang 2 perenggan email lepastu sent je pada database anda.. 

Dan biarkan jualan masuk secara automatik.. 

Dalam pakej ini saya juga ada sertakan skrip dan template untuk anda gunakan dalam kempen simple funnel ini.. 

Tak perlu sangat anda nak berkerut muka karang-karang ayat dah.. guna je skrip saya yang memang dah proven ni.. 

SIAPA PATUT  DAPATKAN PAKEJ INI?

Sesiapa sahaja golongan yang nak cari side income tapi sibuk dengan urusan harian. suri rumah, student, kerja pejabat, atau peniaga yang nak ada side income untuk backup.

Jika anda orang yang saya cari, maka cepat lah dapatkan panduan ini. 


Apa kata pelanggan yang sudah gunakan teknik ini?


Tuan Izuddin yang takde ramai followers di facebook pun mampu dapatkan limpahan lead secara percuma dengan ilmu simple funnel ini.. Lead dapat.. sharing dapat.. sales pun dapat! 






BONUS ISTIMEWA : GROUP VIP 



Saya juga turut menyediakan group vip khas buat anda yang berminat untuk belajar simple funnel ni.. tak faham boleh tanya dalam group terus.. malah saya juga akan kerap kongsikan idea-idea baru.. anda yang ada masalah kreativiti blok elok sangat la join group ni.. Asalnya saya nak bagi extra caj untuk yang join group ni.. tapi bila fikir-fikir balik saya bagi terus as bonus la senang.. nanti yang tak dapat join merajuk pulak.. 


DISKAUN 10% UNTUK PAKEJ SISTEM ONPAY



Ya, sebagai pembeli pakej ini anda layak untuk dapatkan diskaun 10% untuk mana-mana pakej onpay yang bakal anda gunakan nanti. Sistem ini saya sudah gunakan lebih dari 5 tahun dan telah bantu saya hasilkan jualan ratusan ribu ringgit..  anda boleh langgan sistem ini serendah RM80+ sahaja sebulan selepas diskaun.


*Gambar adalah ilustrasi sahaja. Anda akan dapat akses dalam bentuk video & ebook yang akan diberikan melalui email





BERAPA HARGA PANDUAN INI?



Panduan ini akan dijual pada harga RM100 namun disebabkan panduan ini

masih dilancarkan anda boleh dapatkannya pada harga.


RM100



RM40 TAMAT


RM50 TAMAT



RM70 SAHAJA



Harga bakal dinaikkan BILA-BILA masa!




Ya.. ini memang harga yang tak masuk akal.. sebab saya nak semua orang mampu dapatkan dan belajar untuk jalankan kempen simple funnel ini 



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
PROMO MAKCIK KIAH RM70
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN